Minipelgrimage

met muzikaal verhaal in Leusden

N

Wanneer: 31 oktober 2020

N

Tijd: 12.30-16.00 uur

N

Kosten: € 25,- minipelgrimage en wandeling

alleen voorstelling € 15,-

N

Vertrek: dan landgoed den Treek (bij Amersfoort) naar Leusden-Zuid

N

Info/ boekingen: sprotteanette@gmail.com / avdharst@verhalenonderweg.nl

Opgave en informatie voor 1 oktober 2020

N

Begeleiding: Cocky Fortuin-van der Spek en Anette Sprotte

De pelgrimstocht is een bijzondere reis en doet iets met de pelgrim. Aat van der Harst vertelt hierover uit eigen ervaring in de voorstelling Ontmoetingen Onderweg. Marianne van Post zorgt met zang en gitaar voor de muzikale omlijsting.

Tijdens de minipelgrimage verken je in stilte en verhalend de pelgrimsthema’s als: gehoor geven aan een oproep, wegwijzers op je pad, omgaan met tegenslag, onverwachte gebeurtenissen, ontmoeting met reisgenoten en de inspiratie van heilige plaatsen. Zo ontdek je hoe de fasen van een pelgrimage raken aan jouw levensweg.

Programma:
12.30 Start minipelgrimage Landgoed den Treek, nabij Amersfoort
14.00 Muzikale vertelvoorstelling Ontmoetingen Onderweg, in de Dorpskerk te Leusden. Hier is koffie en thee, en houden we de afstand van anderhalve meter aan.
15.00 Vervolg minipelgrimage met ruimte voor responsies op de voorstelling
16.00 Afsluiting bij startpunt in Den Treek

 Let op: Ditzelfde programma is bij de 7evende hemel nu ook al te boeken voor uw kerkelijke gemeente of organisatie en kan in Leusden plaatsvinden, maar ook in overleg bij u in de buurt in het hele land.

Aat van der Harst vertelt in de voorstelling Ontmoetingen Onderweg over pelgrimeren. Marianne van Post zorgt met zang en gitaar voor de muzikale omlijsting