Al eeuwenlang maken mensen tochten te voet naar heilige plaatsen in de verte. 7evende Hemelmedewerker Aat van der Harst wandelde van zijn huis in Leusden naar Santiago de Compostella en erna naar Rome. Samen met zangeres Marianne van der Post maakte hij een verhaal van zijn tocht.


AvdH Ontmoetingen onderwegAat vertelt over de weg naar de verte met pelgrimsthema’s als de oproep, wolven op de weg, ontmoetingen, wegwijzers, heilige plaatsen en de aankomst/thuiskomst. De wandelweg staat steeds symbool voor de levensweg. Persoonlijke verhalen vloeien samen met oude, overgeleverde verhalen.

 

 

 

Diverse levensthema’s komen aan de orde en het belangrijkste zijn uiteindelijk de ontmoetingen met reisgenoten die een korter of langer stuk met je meelopen.Centraal staan betekenisvolle gesprekken met tochtgenoten tegen de achtergrond van de wandeling door indrukwekkende natuur en langs historische steden, kathedralen en kloosters.

Marianne van der Post ( Muzemoes) begeleidt het verhaal met gitaar en zang. Ze zingt Nederlandse poëzie ( o.a. van Martinus Nijhof), Franse chansons, Engelse luisterliedjes en een eigen compositie.

 

- Beschikbaar vanaf heden
- Doelgroep: te boeken als muzikaal verhaal of als aanleiding tot een interactieve uitwisseling over thema’s van de weg van de pelgrim en de levensweg. Zeer geschikt dus ook voor een ontmoetingsbijeenkomst.
- Speelduur: 50 minuten (zonder pauze)
- Info/ boekingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;

   www.verhalenonderweg.nl; 0334943696