Reisleider: Aat van der Harst

Data en plaats: 30 juni of 25 augustus (steeds 10 tot 14 uur) te Utrecht

Inschrijving: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; ww.verhalenonderweg.nl; 033-4943696. Daar kunt u ook terecht met uw aanvraag voor verkenning van een minipelgrimage op maat in stad of natuur voor uw gemeenschap.

 

Deze stadswandeling in Utrecht biedt een kennismaking met de verschillende fases van de pelgrimsreis. Door de eeuwen heen zijn mensen op weg gegaan naar een plek in de verte. Dat was in de middeleeuwen al zo en is nog steeds zo. Een pelgrim volgt een oproep. Hij of zij wandelt door natuur en steden. Er zijn wegwijzers, soms draken en rivieren. Er komen reisgenoten met wie je ene stukje oploopt. Aan het eind is er de aankomst en de thuisreis. Voor wie niet wekenlang van huis kan, is dit de kans om iets van zo’n pelgrimstocht te ervaren en wel in een stadsomgeving.


U kunt kennismaken met deze minipelgrimage op een wandeling met open inschrijving. Of u kunt een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen om te verkennen of zo’n wandeling met reisgids iets is voor een groep van uw kerk of gemeenschap. O.a. de PKN-gemeente van Leusden ( Marcuskerk en Dorpskerk) ging u voor in de stad Utrecht, maar ook in andere steden in het land kan zo’n stadpelgrimage aangeboden worden


Aat van der Harst liep naar Santiago de Compostella en Rome, schreef Wandel je wijze, werkt voor Stichting de 7evende Hemel en heeft een radioprogramma vol verhalen.

Volg ons

Facebook Image