JS Izaak RebekkaIzaäk en Rebecca maken de balans op van hun leven. In de verwarring van zijn ouderdom worstelt Izaäk met zijn herinnering aan het offer van Abraham. Rebecca vertelt over haar jeugd, de ontmoeting met Izaäk en de geboorte van hun zonen. Met het publiek deelt Rebekka haar overpeinzingen. Haar tweestrijd en verlangen naar eenheid klinkt door in de vragen die ze stelt. Beiden proberen de stem van God te verstaan. Zo zoeken zij naar de zin en onzin van hun leven. - Trailer

 

Stem van Zand 02Het spel van Izaak en Rebecca wordt afgewisseld met muziek en zang, als publiek word je meegenomen in de actualiteit van hun levensvragen.

 

ik loop naar nieuw land
handen vol sterren en scherven neem ik mee
ik loop naar nieuw land
met een hart vol hoop en heimwee

 

Stem van Zand 03De voorstelling wordt gespeeld door Joyce Schoon en David Gast en duurt 5 kwartier. Het spel van Izaäk en Rebecca wordt afgewisseld met zang en clownspel, als publiek word je meegenomen in de actualiteit van hun levensvragen.

 

- Beschikbaar: vanaf heden
- Doelgroep: kerken en ndere instellingen
- Kosten: € 600,-
- Speelduur: 75 minuten (zonder pauze)
- Info/ boekingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Speeldata:

* 9 of 10 maart 2018 in de Ontmoetingskerk in Rhenen.

* 23 maart 2018, 20.00 uur Kerkelijk Centrum Zeist West, De Clomp 33-02, Zeist
* 13 april 2018, 20.00 uur Sint Catharijnekerk, St. Catharijnehof 1, Brielle

* 7 september Openingsactiviteit Raad van Kerken in Hoofddorp
* 15 september in de Pauluskerk in Gouda
* 21 november in De Drie Ranken in Apeldoorn